UA

ОТП Банк визнаний одним з кращих роботодавців

За підсумками рейтингу кращих роботодавців газети «БІЗНЕС», який щорічно визначає компанії, що формують професійне майбутнє України, ОТП Банк став єдиним банком, який увійшов до ТОП-10 компаній-лідерів в номінації "Dream team. Глобальні амбіції" за підсумками року, що минає.

Згідно з методикою рейтингування, розробленою редакцією тижневика «БІЗНЕС» у партнерстві з Асоціацією фахівців з управління персоналом HRFORUM, визначення кращих компаній засноване на сумарній оцінці експертів, онлайн-голосування та оцінці редакції, виходячи з ініціатив та висвітлення діяльності компанії в медіа-просторі.

Так, в процесі голосування носії експертного, публічного, внутрішнього, трендового та дослідницького сприйняття українського бізнесу високо оцінили ефективність моделі управління персоналом в ОТП Банку і її орієнтацію на результати бізнесу.

Наталія Лукаш, начальник управління по роботі з персоналом АТ «ОТП Банк», поділилася секретом успіху: «2016 рік пройшов в ОТП Банку під девізом "Спрощуючи життя один одному і клієнтові". У буденній метушні важливо зупинитися на мить і зрозуміти, чи можна вирішити це завдання інакше? Чи можна добитися необхідного результату меншими зусиллями? Відповідь очевидна: можна, і ми почали це робити. Результати вражають, і ми впевнено продовжуємо рух в заданому напрямку».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація