UA

ОТП Банк візьме участь у партнерській презентації програми IQ energy у Рівному

16 травня 2017 року у м. Рівне буде проведена друга зустріч-презентація програми «Фінансування енергоефективних рішень», організована технологічною компанію «Теплосфера», за участі представників ОТП Банку і програми фінансування енергоефективності ЄБРР IQ energy в Україні.

Зустріч буде проводитися з 10:00 до 13:00 у готелі «Оптіма» за адресою: вулиця Словацького, 9, м. Рівне. Від ОТП Банку у заході візьмуть участь Керуючий відділенням у м. Рівне Сергій Абрамович та начальник відділу продажів Ольга Кордиш, які презентуватимуть актуальні продукти банку за програмою IQ energy.

Нагадаємо, програма фінансування енергоефективності Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) IQ energy надає користувачам можливість придбати енергоефективне обладнання з використанням кредитних коштів банку-партнера АТ «ОТП Банк» з подальшою компенсацією до 20% вартості (максимум - 3 000 євро) придбаного обладнання, супутніх товарів і вартості монтажних робіт.

Зокрема, у Рівному в рамках реалізації ОТП Банком програми IQ energy підписано договори про співпрацю з більше ніж 10 виробничими і сервісними компаніями і видано понад 20 кредитів на загальну суму майже 2 млн грн. Така позитивна тенденція засвідчує своєчасність і попит на таку пропозицію як з боку провайдерів товарів і послуг, так і кінцевих користувачів.

Програма IQ energy («Ай-Кью енерджі») розроблена Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), фінансується Партнерством Е5Р за підтримки Європейського Союзу. Загальний обсяг компенсацій на утеплення житла – 15 мільйонів євро. Термін дії програми: до 10.09.2020. Метою програми є підвищення енергоефективності українського житлового сектора. Гаряча лінія IQ energy: 0-800-50-57-17.

Компанія «Теплосфера» представлена ринку енергоефективних технологій вже понад 10 років і є визнаним експертом у Західному регіоні. У своїй роботі використовує комплексні технічні рішення, що спрямовані на енергоефективність систем опалення, гарячого водопостачання та вентиляції, що досягається за допомогою альтернативних джерел енергії (води, сонця, повітря, землі). Комплекс – означає проект, монтаж та сервіс впродовж усього життєвого циклу продукту.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація