UA

ОТП Банк презентував інфографіку «5 правил розміщення депозитів»

З метою підвищення рівня обізнаності населення щодо ефективного і надійного розміщення коштів на банківських депозитах ОТП Банком розроблено інформаційний матеріал для клієнтів «5 правил розміщення депозитів». Інфографіка у простій і наочній формі ілюструє фактори надійного збереження заощаджень у банку, такі як: репутація власника фінансової установи, критерій відсоткової ставки за депозитом, прозорість умов, гарантування з боку ФГВФО і доступність коштів.

«Цей інформаційний матеріал є виключно просвітницьким, зумовленим самим сьогоденням і покликаним поступово повернути довіру населення до банківських установ. Ми виклали в ньому нашу експертизу і досвід, надавши читачам корисні посилання на авторитетні джерела даних. Як відповідальна фінансова установа, таким чином ми намагаємося скоригувати певні стереотипи і відповісти на питання, які сьогодні хвилюють споживачів фінансових послуг», - відзначив член правління АТ «ОТП Банк» Володимир Мудрий.

Нагадаємо, що відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантуванням вкладів фізосіб від 30 червня 2015 року №145/15 АТ «ОТП Банк» увійшов до переліку 19 банків-агентів Фонду на 2015-2016 роки, через які Фонд буде здійснювати виплату гарантованої суми відшкодування. Таким рішенням Фонду було засвідчено, що ОТП Банк повною мірою відповідає чітким критеріям ефективної і безперебійної діяльності, викладеним у «Положенні про порядок визначення банків-агентів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб». Зокрема, ОТП Банк володіє достатніми активами і регіональною мережею, а також сучасними технологіями обслуговування грошових переказів за допомогою внутрішньобанківської платіжної системи. Крім того, за результатом всіх регулятивних і аудиторських перевірок банком була вкотре підтверджена багаторічна історія стабільної і відповідальної фінансової установи.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація