UA

Знижка в duty free - унікальний привілей для власників картки ELLE Platinum від ОТП Банку

Поєднуючи в собі преміальний сервіс європейського банку та ексклюзивні переваги від партнерів, преміальна ко-бренд картка ELLE Platinum від ОТП Банку розширює привілеї чарівних клієнток унікальною знижкою на шопінг у магазинах безмитної торгівлі duty free.

Тепер, крім преміальних умов обслуговування в банку, що включають послуги персонального менеджера, цілодобовий консьєрж-сервіс, а також оформлення картки Priority Pass з доступом до VIP-залів очікування у більш ніж 600 аеропортах по всьому світу і доступу до унікальних програмам знижок і переваг від партнерів Visa і ELLE Україна, картка ELLE Platinum надає своїм власницям 10% знижку в магазинах duty free терміналу «D» аеропорту «Бориспіль» та Міжнародного аеропорту Одеса.

Знижку забезпечує розроблена на базі платіжної системи Visa International спільно з міжнародним глянцевим журналом про моду ELLE Україна, дебетно-кредитна ко-бренд картка ELLE Platinum, яку необхідно пред'явити при розрахунку на касі магазинів, в яких діє пропозиція.

Також, до послуг власниць картки Elle Platinum унікальні привілеї: знижки на нові колекції та ексклюзивні пропозиції світових брендів; електронна підписка на журнал ELLE на 6 місяців; щомісячні розіграші запрошень на вечірки ELLE.

Крім того, власниці ко-бренд карток ELLE Platinum мають додаткові переваги і сервіси від платіжної системи Visa - програма знижок та привілеїв, можливість робити покупки та отримувати послуги за спеціальними цінами в Pierre Cardin, Lagerfeld, Прем'єр Палас Готель, FREYWILLE і безліч інших пропозицій.

«Розроблена спеціально для наших стильних, впевнених у собі клієнток, які цінують свій час і бажають отримати сервіс високого рівня, ця картка продовжує розширювати спектр можливостей своїх власниць, і винагороджує ще однією перевагою - шопінгом в duty free за більш привабливими цінами. Впевнений, кожна жінка гідно оцінить цей подарунок», - зазначив Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті банку або за телефоном Інформаційного центру для клієнтів Premium Banking ОТП Банку 044 495 05 25.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація