UA




Шановні депоненти!

Повідомляємо, що з 15.04.2024 р. вступить в дію нова редакція тарифів на депозитарні послуги.
Зміни стосуються наступного:
- Скасовано абонплату за обслуговування рахунку у цінних паперах;
- Мінімальна комісія за зберігання та облік ЦП (крім ОВДП та іноземних ЦП) становитиме 150 грн./міс. для фізичних осіб та 300 грн./міс. для юридичних осіб;
- Комісія за перерахування доходів по ЦП у розмірі 0,1% від суми, що перераховується, але не менше 100 грн. для фізичних осіб та 150 грн. для юридичних осіб, застосовуватиметься лише для сум, що перевищують 1000 грн.;
- Перерахування процентного доходу та сум погашення по ОВДП та ОЗДП здійснюватиметься окремими платежами.
Інші тарифи залишаться незмінними.

З повагою,
Депозитарний відділ




Шановні клієнти!

Повідомляємо, що з 01.10.2023 р. вступить в дію нова редакція Договору про обслуговування рахунку у цінних паперах (публічного). Зміни стосуються наступного:
- при сплаті Депонентом комісії за депозитарні послуги в повному обсязі шляхом внесення авансової оплати або шляхом договірного списання, квартальний Акт-рахунок за надані послуги може не надсилатися, окрім випадків, коли від Депонента отримано відповідний запит на надання такого Акту-рахунку;
- комісія Депозитарної установи за перерахування доходів та погашень за цінними паперами на рахунок Депонента може стягуватися Депозитарною установою в порядку Договірного списання.
Зазначені зміни не обмежують права депонентів та не погіршують умови їх обслуговування.

З повагою,
Депозитарний відділ




Шановні клієнти!

Повідомляємо, що з метою створення сприятливих умов для інвесторів-фізичних осіб з 01 жовтня 2023 року Депозитарна установа АТ «ОТП БАНК» оновлює тарифи на депозитарні послуги та скасовує ряд комісій:
- скасовується комісія за зберігання будь-яких випусків облігацій внутрішньої державної позики (далі ОВДП);
- скасовується комісія за операції зарахування/переказу/списання на погашення з будь-якими ОВДП;
- скасовується абонплата за обслуговування рахунку у цінних паперах, якщо на ньому обліковуються лише ОВДП.
Також, оновлено комісію для фізичних осіб за списання ОВДП на рахунок в іншій депозитарній установі, яка тепер складатиме 0,1% від номінальної вартості, мін. 500 грн.
Дякуємо за увагу та сподіваємось на плідну співпрацю.

З повагою,
Депозитарний відділ




Шановні депоненти!

Повідомляємо, що з 01.09.2023 р. вступить в дію нова редакція Договору про обслуговування рахунку у цінних паперах (публічного). Зміни стосуються наступного:
- виконання вимог Загального стандарту звітності CRS (Загальний стандарт звітності та належної перевірки інформації про фінансові рахунки імплементований в Україні згідно Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо імплементації міжнародного стандарту автоматичного обміну інформацією про фінансові рахунки» (№ 2970-IX від 20.03.2023 року).
Зазначені зміни не обмежують права депонентів та не погіршують умови їх обслуговування, вони здійснені виключно з метою дотримання чинного законодавства.

З повагою,
Депозитарний відділ